събота, 22 ноември 2014 г.

Свинско варено

В тази студена ноемврийска вечер това е истинско угощение!
Свински джолан,
морков,
чушка,
лук,
2-3 картофа,
универсална подправка,
дивесил,
олио .
Мноого лесно приготвяне. Сварявам джоланчето, изваждам в чиния, прецеждам бульона. Към него прибавям всички изброени продукти, сварявам и връщам в сместа месото. Вкусът е истински:)!
Ех, ама хич не ги представям засукани работите! Но не е ли важно да е вкусно, да чуваш помъркване на масата:) и топла усмивка...
Приятна вечер с любими хора!


1 коментар:

  1. Чудя се верно, защо не си правим тази вкусна супа и със свинско, е ти си се сетила, браво!

    ОтговорИзтриване