събота, 30 юли 2016 г.

Каноли

За плънката на 1 пакет:
250 гр. рикота, 1/2 чаша захар, ок. 50 гр. натрошен шоколад, настъргана лимонова кора.
Който обича канела, може да добави, аз не съм ѝ голям фен, затова първоначално не сложих.
Първо трябва да имаме вкусните канолени тубички на http://www.buonomamma.com/
Приготвената смес изсипваме в найлонова торбичка, отрязваме едното ъгълче и пълним от двете страни канолите. Добре е да престоят в хладилника.
Авторката на канолите препоръчва да се поръсят с пудра захар, ние опитахме и с какао.
Хайде и едни с канела в плънката и поръсени с пудра.

Благодаря на прекрасната си племенница за споделените продукти и рецепта!

Няма коментари:

Публикуване на коментар