вторник, 4 август 2020 г.

Агнешко в гювеч


1 кг. агнешко месо се сварява за около час и половина, след което се прехвърля в гювеч. Добавят се 500 гр. бланширани печурки, 1 глава лук, дивесил, естрагон, 100 гр. масло. 1 1/2 часа във фурната.
Просто и вкусно.

4 коментара:

  1. Пете, защо го вариш, по вкусно е, когато направо се пече, сурово, плюс всичко останало. Естргон не съм опитвала на агнешко.

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Не бях сигурна дали ще се изпече...

      Изтриване
    2. В магазина винаги пише "агнешко", но не съм сигурна дали не е овчица :)

      Изтриване
    3. Купувам от Лидл, и си е агнешко. Изпича се идеално, опитай.

      Изтриване