Нищо особено, но е детски спомен:). Дано е вкусно и за близките ми така, както го помня аз!
Обикновени бисквити се топват в прясно мляко, подреждат се в три реда и се намазват с масло.
Върху маслото - предпочитан мармалад. Помня татковия от сини сливи, но за съжаление вече го няма и него, и вкусния мармалад:(. Сега съм взела от този, който продават в магазините на калъпи, с надеждата да е по-истински, ще видим.
Върху крайните редове подреждам още два "етажа". Всъщност, като гледам отрязаното парче, май е трябвало и в средата още един ред:(. Споменът ми е за по-наклонени страни, но здраве...
С помощта на фолиото ги събирам:
Намазвам с 200 грама кувертюр, разтопен на водна баня с добавена бучка масло. Може, разбира се, с всякакъв предпочитан шоколад.
Отива да почива в хладилника.
Е това, Петя, не съм го пробвала. Правила съм един покрив на Наталина (една дама от "Гответе с мен", той е по-различен, но можеш да потърсиш, за да видиш подреждането за по-наклонени страни!
ОтговорИзтриване