сряда, 1 октомври 2014 г.

Шоколадово суфле

Продукти:
натурален шоколад - 100гр.
масло - 100гр.
яйца - 3 бр.
захар - 130 гр.
брашно - 60 гр./3 пълни с връх супени лъжици/
какао - 25 гр.
масло за формичките

Приготвяне:
Натрошеният шоколад разтопяваме заедно с маслото на водна баня при непрекъснато бъркане. Яйцата се разбиват със захарта, след което прибавяме шоколадовата смес, брашното и какаото. Всичко се разбърква добре и се разпределя във формичките. 
Фурната е загрята до 225 градуса и суфлето се пече точно 10 минути!
Сервираме с топка сладолед. Да Ви е сладко!

Няма коментари:

Публикуване на коментар