четвъртък, 29 януари 2015 г.

Сладко пилешко :)

Пилешките филенца напълвам със сушени сини сливи, запържвам от двете страни и добавям гъбен сос /в случая готов/, готви се бързо до сгъстяване на сосчето и досготвяне на филенцата. Подреждам върху пържена кисела ябълка.

Може да не нарязвате филето, за да е изненада пълнежът:
Така съм приготвяла и свинско, също ни харесва. ММ /моят мъж/ каза, че сега е още по-хубаво! А бе, умен мъж, знае, че трябва да похвалва, иначе току-виж останал без обяд и вечеря :))

И в добавка една мързелива салатка от картофено пюре, обилно поръсено с праз лук и копър.

Хубава вечер в очакване на почивните дни :) !



Няма коментари:

Публикуване на коментар