четвъртък, 7 август 2014 г.

Бонбони Рафаело:)



Продуктите:
250 гр. маскарпоне
200 гр. бял шоколад
100 гр. ситно смлени бишкоти
кокосови стърготини









Приготвяне:На водна баня се разтопява шоколад и се смесва с маскарпонето, докато се получи гладък крем. Добавяме ситно смлените бишкоти. Бъркаме и по желание можем да оцветим - със сладкарска боя или какао, аз ги оставям белички. Оставяме сместа за 2 часа в хладилник. Оформяме бонбоните и ги овалваме в кокосови стърготини. Държим в хладилника.

Благодаря за рецептата на Таня Кабакчиева, учител по математика!
Сещам се, че познавам и друг математик - отличен кулинар и тук е мястото да ви насоча към нейната страница: http://galakulinar23.blogspot.com/.
Да ви е сладко!

2 коментара:

  1. Невероятно вкусно изкушение! Опиташ ли ги,,,, няма спиране :)

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Така е. Особено за любителите на сладкото. А кой не го обича? Мисля, че не са искрени тези, които твърдят, че не харесват сладости.

      Изтриване