четвъртък, 10 август 2017 г.

Домашен кетчуп

Домати, чушки, лук, чесън, захар, сол, пипер, къри, джинджър, дафинов лист.
Трудно ми е да определя количествата, защото действах по инстинкт. Доматите да са били около 2 кг., може и повече. Аз винаги ги беля, нарязвам на парчета. Добавих 3 зелени чушки, 1 глава лук, 3 ск. чесън и от останалите подправки на око :) Варя известно време, за да се посгъсти и пасирам.
Май съм го подлютила повечко, но вярвам, че ще се хареса.

1 коментар:

  1. Какво по-добро от домашен кетчуп, особено приготвен интуитивно:)
    Аз обаче нямам време да приготвя зимнина:(

    ОтговорИзтриване