петък, 13 юли 2018 г.

Арабско реване

Рецептата е на Божана Филипова, участник в "Черешката на тортата". Сподели фамилна рецепта. Стори ми се лесна, интересна и вкусна. И наистина оправда очакванията, макар че не съм голям фен на сладкото, ММ беше във възторг!
Смес от: 4 яйца, чаша захар, 5 с. л. брашно, 5 с. л. грис. След като изстине, се залива с 1 литър прясно мляко. Престоява в хладилника...колкото имате сили да изчакате:)

5 коментара:

  1. О, правя подобно реване и се получава страхотно!

    ОтговорИзтриване
  2. Здравейте. Аз също се каня да приготвя този вариант на реване, но да попитам гриса какъв трябва да е - царевичен или пшеничен? благодаря!

    ОтговорИзтриване